Hej

January 22, 2018

Hej och välkomna till min hemsida och blogg! Michaela Grut heter jag, och min stora passion här i livet är att få vara kreativ och att skapa. Det har främst tagit sig uttryck i ett stort intresse för heminredning, och så klart genom konsten - jag har målat tavlor sedan jag var barn. 

 

På bloggen kommer jag till en början främst att uppdatera med nyheter gällande mina Fine art prints, såsom nya motiv, när jag gjort nya stylingjobb för Bemz eller har andra spännande nyheter.  Några av mina prints ser ni här på bilderna,  de är tryckta på tjockt kvalitetspapper (300g MediaJet Museum Natural Baumwollpapier (100% bommullspapper)) i en upplaga om 150 ex/stl. Alla är signerade och numrerade!

 

Följ mig gärna på instagram (link) där jag dagligen publicerar bilder från mitt hem och mitt arbete.

 

Hör gärna av dig om du har frågor!

 

Michaela

 

 

 

Please reload

Recent Posts

January 22, 2018

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Michaela Grut

0046 739543027

  • Black Instagram Icon

©2018 Michaela Grut